Termes i Condicions


Termes i Condicions de JFamadas

Si us plau, llegiu atentament els següents Termes i Condicions ("Termes") abans d'utilitzar el lloc web de JFamadas ("Lloc"). En accedir o utilitzar el Lloc, accepteu complir amb aquests Termes. Si no esteu d'acord amb algun dels termes establerts a continuació, us demanem que no utilitzeu el nostre Lloc.

Propòsit del Lloc

El Lloc de JFamadas té fins informatius i proporciona contingut relacionat amb treballs forestals per a particulars i públics, gabinet tècnic i biomassa forestal. El contingut es presenta a manera de notícies i articles d'interès general.

Accés i Llicència:

 JFamadas us concedeix una llicència limitada, no exclusiva, intransferible i revocable per accedir i utilitzar el Lloc d'acord amb aquests Termes. No podeu utilitzar el contingut del Lloc amb fins comercials sense el consentiment previ per escrit de JFamadas.

Ús adequat: 

En utilitzar el Lloc, us comprometeu a no dur a terme cap acció que pugui danyar, sobrecarregar o perjudicar el funcionament del Lloc o interferir en l'experiència d'altres usuaris. No podeu utilitzar el Lloc per difondre contingut il·legal, fraudulent, difamatori, obscè, ofensiu o que violi els drets de tercers.

Propietat Intel·lectual:

 Tots els drets de propietat intel·lectual relacionats amb el contingut del Lloc (textos, imatges, logotips, gràfics, vídeos, etc.) pertanyen a JFamadas o s'utilitzen amb el permís dels propietaris corresponents. No està permès utilitzar, reproduir, modificar o distribuir el contingut del Lloc sense autorització expressa.

Precisió i Actualitat:

 JFamadas s'esforça a proporcionar informació precisa i actualitzada al Lloc. No obstant això, no garantim l'exactitud, integritat o fiabilitat del contingut. L'ús de qualsevol informació del lloc queda sota la vostra pròpia responsabilitat.

Privacitat Protecció de Dades

JFamadas es compromet a protegir la vostra privadesa i tracta les vostres dades personals d'acord amb la nostra Política de Privadesa. En utilitzar el lloc, accepteu la nostra recopilació, ús i divulgació de les vostres dades personals d'acord amb la nostra Política de Privacitat.

Contacte i Preguntes

 Si decidiu deixar les vostres dades de contacte al Lloc per realitzar preguntes o sol·licitar informació addicional, ens comprometem a utilitzar les vostres dades de contacte exclusivament amb la finalitat de respondre a les vostres consultes i proporcionar-vos el suport necessari.

Enllaços Externs

El Lloc de JFamadas pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Aquests enllaços es proporcionen únicament com a referència i no implica cap suport o afiliació amb aquests llocs. JFamadas no es fa responsable de la disponibilitat, contingut, publicitat, productes o altres materials presents en llocs externs.

Data d'entrada en vigor: [05/07/2023]